راگو به غذاهایی اطلاق می شود که بر روی حرارت کم و ملایم طبخ می شوند. راگوها را می توان با توجه به ذائقه غذایی به همراه گوشت و یا با دیگر مواد غذایی تهیه کرد. راگو مرغ یکی از غذاهای اصیل و پرطرفدار میان فرانسویان محسوب می شود که به دلیل طعم عالی و امکان تهیه...
سیمیتم یومورتا نوعی صبحانه مشهور ترکی است که از ترکیب کنجد با تخم مرغ، کره و پنیر پیتزا تهیه می گردد و بسیار خوشمزه و مقوی است.
پیاز گیاهی پر کاربرد در آشپزی ما ایرانیان است اما پوست پیاز تقریبا در آشپزی ما کاربردی ندارد به همین دلیل نیز کمتر از خواص آن می دانیم. اما آیا می دانید پوست پیاز نیز به همان میزان پیاز سرشار از مواد مغذی و چندین ترکیب مفید است که می توان به طور مؤثر آن...
در تقویم مناسبت های خاصی مثل روز عشق و دوستی وجود دارد که زوج های عاشق به بهانه آن و با خرید هدیه های مختلف، عشق شان را به یکدیگر ثابت می نمایند. هدیه دادن در این مناسبت ها شبیه به تجدید عهد و پیمان قلبی است که با هم بسته اند. اما شاید شما جزو آن دسته افرادی...
روزهای سرد سال، حین پیاده روی و خرید، بوی مجذوب کننده ذرت مکزیکی که به طور معمول در دکه ها و مغازه های کوچک و به اصطلاح زیرپله ای خیابان ها آماده می گردد توجه هر کسی را جلب می کند. شاید دوست داشته باشید یک ذرت مکزیکی با همان طعم آماده کنید. خب پس برویم...
معمولا آنهایی که گیاهخوار هستند، به خاطر محدودیتی که در خوردن انواع گوشت دارند، در پخت غذاهایشان زیاد ابتکار به خرج می دهند و سعی می نمایند با ترکیب سبزیجات مختلف، مواد غذایی مورد احتیاج بدنشان را تأمین نمایند.
یکی از سنتی ترین غذاهای جنوبی کشورمان، سمبوسه است. سمبوسه در واقع یک جور ساندویچ گوشت است که به جای نان ساندویچی با نان لواش آماده شده و در روغن سرخ می شود.
باید حدود 6 هفته از تولد فرزندتان بگذرد تا بالاخره خواب راحتی داشته باشد و بهتر شیر بخورد. این اولین چیزی است که در فرایند نگهداری از نوزاد باید بدانید. با گذشت این مدت زمان، او در زمان بیداری نیز کمی هوشیارتر خواهد شد. البته، این موفقیت ها به سادگی اتفاق...
هر کشوری غذاهای مخصوص به خودش را دارد. کافی است که یک بار یک طعمی را در جایی تجربه کنید تا برای همواره در ذهنتان بماند و اگر آن طعم مجدد برایتان تکرار گردد باز هم خاطره اولین بار مقابل چشم هایتان رژه برود!
تا پیش از این وقتی می خواستیم یک شربت ترش عطش زدا برای برطرف تشنگی ناشی از گرمای تابستان آماده کنیم، فوری سراغ شربت آبلیمو یا آلبالوی ترش می رفتیم ولی برای آن دسته از افرادی که از طعم ترش استقبال می نمایند، یک پیشنهاد ویژه هم داریم. شربت تمبر هندی را امتحان...
املت همواره یکی از صبحانه های بسیار محبوب در رژیم غذایی ما ایرانی ها بوده که تهیه آن هم کار بسیار ساده ای است. اما همین املت ساده انگار همواره در قهوه خانه طعم و مزه دیگری می دهد. قبلاً در کتاب کاله طرز پخت املت قهوه خانه ای را مرور نموده بودیم و دیدیم که...
ترکیه سرزمین خوراکی های خوشمزه است. احتمالا این واقعیت را از هر کسی که به این کشور سفر نموده است، بشنوید. به همین علت، شکم گردی از کارهایی است که باید در سفر به ترکیه در فهرست فعالیت هایتان قرار دهید. ما قرار است در این مقاله با شما از خوشمزه ترین غذاهای...
پیراشکی گوشت به علت خوشمزگی اش هم به عنوان یک وعده غذایی و هم پیش غذا در بسیاری از میهمانی ها و دورهمی ها سرو می گردد. این غذای ساده و خوشمزه که از کشور روسیه به دیگر کشورها راه یافته، با گذر زمان دچار تغییرات بسیاری شده است. طرز تهیه پیراشکی عربی یکی از...
بامیه از خوشمزه ترین شیرینی های ماه رمضان است و معمولا همراه با زولبیا و گوشفیل در وعده افطار سرو می گردد.
مژه های بلند و پرپشت که البته بدون احتیاج به ریمل های گران قیمت یا اکستنشن پرپشت و بلند باشد، یک نعمت بزرگ محسوب می گردد. خوشبختانه راه های طبیعی برای رشد مژه ها و افزایش ضخامت و طول آن ها وجود دارد
حنا از قرن ها پیش برای رشد مو و تقویت آن و همچنین رنگ کردن طبیعی مو مورد استفاده قرار می گرفت.
خبرنگاران: ایران با وجود تنوع خوراکی چشمگیر خود ناشی از اقلیم چهارفصل و رنگین کمان اقوام فارس و آذری و لر و کرد و عرب و بلوچ و گیلک و … آن طور که باید و شاید نتوانسته سفره 2500 قلم خود را به گردشگران دنیا بشناساند.
شما می توانید با میوه های مختلف زمستانی این کیک را تهیه کنید یا حتی می توانید نارنگی خرد شده را داخل کیک قرار دهید.
هات چاکلت یا شکلات داغ یکی از نوشیدنی های دلپذیر و خوشمزه است که به صورت گرم سرو می گردد.
ترشی مخلوط از آن دسته ترشی هایی است که هر کسی به شکل مخصوص و متفاوتی آن را آماده می نماید و از همین رو تنوع زیادی دارد. بعضی در طرز تهیه ترشی مخلوط همه مواد را به صورت درشت خرد می نمایند و بعضی دیگر ترجیح می دهند تا همه مواد ترشی را خرد نمایند تا طعم ترشی...