با خوردن این سالاد برو آنتالیا!

به گزارش وبلاگ رشد آرمان، هر کشوری غذاهای مخصوص به خودش را دارد. کافی است که یک بار یک طعمی را در جایی تجربه کنید تا برای همواره در ذهنتان بماند و اگر آن طعم مجدد برایتان تکرار گردد باز هم خاطره اولین بار مقابل چشم هایتان رژه برود!

با خوردن این سالاد برو آنتالیا!

[yektanet.com]

به گزارش راهنماتو، یاد گرفتن آشپزی کشورهای دیگر خیلی خوب است. برخی وقت ها یک غذا یا سالاد چنان با روحتان درآمیخته می گردد که جزو غذاهای اصلی هفتگی تان قرار می گیرد. مهم این است که تجربه کنید و از تجربه ها بهره بگیرید.

در کشور ترکیه ذائقه غذایی شباهت زیادی به کشور ما دارد طوری که تفاوت خاصی به چشم نمی آید. برای همین دستورهای آشپزی ترک تقریبا محبوب مردم ما هستند.

این سالاد طعم خیلی خوبی دارد. با وسایل همواره در دسترسی هم حاضر می گردد. اینکه بخشی از سالاد پختنی است و بخشی خام از جذابیت های آن است. حضور پیاز در آن هم یکی از خوشمزگی هایش است!

از تهیه کردن آن و تجربه طعمی منحصربفرد لذت ببرید.

مواد لازم:

ماده غذاییاندازه
سیب زمینی میانه

دو عدد

پیاز

یک عدد

هویج

یک عدد

خیارشور

نصف پیمانه

ذرت پخته یا کنسروی

نصف پیمانه

شوید

به اندازه دلخواه

نمک، فلفل سیاه و پول بیبر

به اندازه لازم

آب لیموی تازه

نصف یک عدد

سس مایونز

دو قاشق غذاخوری

سس خردل

یک قاشق مرباخوری

روغن زیتون

دو قاشق غذاخوری

سالاد آنتالیا منتظر شماست!

پیاز را خلالی برش بزنید. هویج را هم یا درشت رنده کنید یا خیلی باریک برش بزنید. در یک تابه روغن زیتون بریزید و پیاز و هویج را به همراه ادویه هایی که گفته شد تفت بدهید. این مرحله احتیاج به پخت ندارد فقط در حدی که پیاز و هویج نرم بشوند کافیست.

سیب زمینی ها را نگینی خرد کنید و به همراه نمک و آب در یک قابلمه بریزید و روی گاز اجازه بدهید بپزد.

بعد از اینکه پیاز و هویج از دما افتاد به آن سس مایونز و خردل را به همراه آب لیموی تازه و خیارشور اضافه کنید و کمی هم بزنید. سیب زمینی ها را هم که دیگر خنک شده اند در ظرف بریزید و شوید را هم بپاشید روی سالاد و ذرت پخته را هم یادتان نرود، همه مواد را خوب مخلوط کنید! عطر و بوی سالاد از پشت این خطوط هم دارد خودنمایی می نماید! سالاد شما حاضر است حتما برای یکی دو ساعت در یخچال بگذارید تا طعم و مزه ها خوب در هم ادغام بشوند. هرچه بیشتر در یخچال بماند خوشمزه تر می گردد.

این سالاد با ارزش غذایی بالایی که دارد هم می تواند کنار غذا باشد و هم یک وعده غذایی کامل!

اگر می خواهید رژیمی تر رفتار کنید به جای سس مایونز از ماست یونانی در سالاد بریزید.

شوید استفاده شده در این سالاد تازه است اما اگر در دسترس ندارید می توانید از شوید خشک بهره ببرید.

منبع: فرارو

به "با خوردن این سالاد برو آنتالیا!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با خوردن این سالاد برو آنتالیا!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید