طرز تهیه سیمیتم یومورتا، صبحانه مشهور ترکی

به گزارش وبلاگ رشد آرمان، سیمیتم یومورتا نوعی صبحانه مشهور ترکی است که از ترکیب کنجد با تخم مرغ، کره و پنیر پیتزا تهیه می گردد و بسیار خوشمزه و مقوی است.

طرز تهیه سیمیتم یومورتا، صبحانه مشهور ترکی

امروزه غذا های بین المللی و مدرن هواداران زیادی دارد. برخلاف گذشته که مردم جز غذا های سنتی مانند انواع خورشت ها و پلو ها و آبگوشت و آش میل به امتحان سایر غذا ها نداشتند. در جهانی امروز با پیدایش اینترنت و توسعه فضای مجازی مردم با انواع غذا های کشور های مختلف جهان آشنا شده اند و در بعضی از رستوران ها نیز سرو می شوند.

در این میان غذا های ترکیه ای بسیار خوشمزه و مشهور هستند و به علت نزدیکی مرزی و فرهنگی با ایران، غذا های ترکی در میان ایرانیان بیشتر از سایر غذا های بین المللی هوادار دارند. سیمیتم یومورتا نوعی صبحانه ترکی بسیار خوشمزه و محبوب است که اگر به ترکیه سفر کنید، حتما در منوی رستوران ها و کافه های ترکی آن را خواهید دید. این صبحانه خوشمزه از ترکیب چند ماده ساده مثل تخم مرغ، کنجد و پنیر پیتزا تهیه می گردد و دستور پخت بسیار ساده ای دارد. اگر دوست دارید این صبحانه خوشمزه را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

تخم مرغ: 2 عدد

پنیر پیتزا: نصف لیوان

کنجد: 2 قاشق غذاخوری

کره: 20 گرم

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

خیار، گوجه و زیتون برای دورچین: به مقدار لازم

طرز تهیه

برای درست کردن این صبحانه خوشمزه ابتدا ماهی تابه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا داغ گردد، سپس کنجد را داخل ماهی تابه بریزید و به مدت 5 دقیقه با حرارت کم تفت بدهید تا بوی خامی کنجد از بین برود. حالا کنجد ها را به صورت یک حلقه دورتادور ماهی تابه جمع کنید و روی کنجد ها پنیر پیتزا بریزید.

وسط حلقه کنجد، کره را بگذارید تا آب گردد، سپس دو عدد تخم مرغ را داخل کره بشکنید و روی آن نمک و فلفل سیاه بریزید. اجازه بدهید تخم مرغ عسلی گردد، بعد از دور ماهی تابه با یک کاردک قسمت های کنجدی را که با پنیر پیتزا مخلوط شده است، خیلی آرام برگردانید تا دورتادور تخم مرغ را بگیرد. بعد از چند ثانیه سیمیتم یومورتای خوشمزه را خیلی آرام داخل ظرف سرو بگذارید و دور ظرف را با گوجه و خیار خرد شده و زیتون تزیین کنید، نوش جان.

نکات مهم

1 ـ این صبحانه به علت داشتن کنجد بسیار گرم و مقوی است. بهتر است برای درست کردن سیمیتم از کنجد خام و پوست گرفته بهره ببرید، چون کنجد تفت داده شده مقداری نمک دارد و ممکن است سیمیتم شما درنهایت شور گردد، بعلاوه کنجد تازه طعم بهتری دارد.

2 ـ پنیر پیتزا نوعی از پنیر موزارلا با رطوبت پایین است که گاه در ترکیب با پنیر های دیگر ارائه می گردد. پنیر پیتزا دارای کربوهیدرات، پروتئین، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، تیامین و انواع ویتامین های گروه A و B است. مصرف پنیر پیتزا همراه با سبزیجات خام و پخته باعث می گردد که چربی و مواد ناسالم موجود در آن کم تر جذب بدن شوند. از ویژگی های یک پنیر پیتزای مرغوب این است که پنیر هنگام جویدن نباید حالت آدامس در دهان داشته باشد. بعلاوه یک پنیر پیتزای مرغوب به هیچ وجه پس از پخت روغن پس نمی دهد. برای خوشمزه تر شدن هر نوع غذا همواره سعی کنید از ترکیب چند نوع پنیر پیتزا با هم بهره ببرید.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه سیمیتم یومورتا، صبحانه مشهور ترکی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سیمیتم یومورتا، صبحانه مشهور ترکی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید