بامیه خانگی، شیرینی مناسب سفره افطار

به گزارش وبلاگ رشد آرمان، بامیه از خوشمزه ترین شیرینی های ماه رمضان است و معمولا همراه با زولبیا و گوشفیل در وعده افطار سرو می گردد.

بامیه خانگی، شیرینی مناسب سفره افطار

با آغاز ماه رمضان بازار زولبیا و بامیه داغ می گردد. بعلاوه این شیرینی های خوشمزه و شیرین، بخش اصلی سفره افطار بیشتر مردم می گردد. این دو شیرینی از سنت های قدیم هستند که هنوز به جای مانده و جزء سنت های خوشمزه هم به حساب می آیند. طرز تهیه بامیه در خانه کار سختی نیست، فقط ضروری است که خمیر آن خوب ورز داده گردد. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه بامیه

  • آب 2 لیوان
  • تخم مرغ 4 عدد
  • وانیل به میزان لازم
  • نمک یک هشتم قاشق چایخوری
  • روغن 4 قاشق غذاخوری
  • آرد 2 پیمانه
  • شکر 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه شربت بامیه

  • آب یک پیمانه
  • گلاب یک پیمانه
  • آبلیمو یک قاشق مرباخوری
  • شکر 3 پیمانه
  • زعفران دم نموده یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه بامیه

با یاری این مطلب می توانید برای افطاری های، خودتان بامیه بپزید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید. بعلاوه با شیرینی هایی که دستپخت خودتان هستند از مهمانان عزیزتان پذیرایی کنید.

مرحله اول

برای تهیه بامیه ابتدا ضروری است آب و روغن را درون یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشند. در همان حین که آب و روغن در حال جوشیدن هستند آرد و شکر را به آن اضافه کنید تا خمیر به دست آید. سپس خمیر را از روی حرارت بردارید و کمی ورز دهید و کنار بگذارید تا خنک گردد.

مرحله دوم

تخم مرغ ها را درون یک ظرف بشکنید و وانیل را به آن اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید. سپس تخم مرغ ها را به خمیر اضافه کنید و خوب با دست ورز دهید تا خمیر بامیه شما آماده گردد. درون یک تابه روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا کاملا روغن آن داغ گردد.

مرحله سوم از طرز تهیه بامیه

برای طرز تهیه بامیه خمیرها را درون قیف بریزید و ماسوره مورد نظرتان را به سر قیف وصل کنید. با توجه به میزان ای که می خواهید بامیه ها داشته باشند خمیر را فشار دهید تا از قیف بیرون بیاید. لازم نیست حرارت گاز بالا باشد. پس از اینکه بامیه ها را سرخ کردید آن ها را روی یک دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته و خنک گردد.

مرحله چهارم

حالا نوبت به آماده کردن شربت روی بامیه ها است. یک قابلمه تمیز بردارید و آب و شکر را داخل آن بریزید و روی حرارت میانه قرار دهید تا آرام آرام گرم شده و شکر در آب حل گردد. سپس گلاب، زعفران و آبلیمو را اضافه کنید و هم بزنید تا شربت بامیه شما غلیظ گردد.

مرحله پنجم

حالا بامیه ها را در ظرف مورد نظر بچینید و شربت آماده شده را روی بامیه ها بریزید. اجازه دهید برای مدتی در همان حالت بمانند تا شربت خوب به خورد آن ها برود. طرز تهیه بامیه ساده و آماده شده است و می توانید در کنار یک استکان چای دارچین داغ و دلچسب نوش جان کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع شیرینی های افطار چطور زولبیا درست کنیم؟ را مطالعه کنید.منبع: پیام دلتا

به "بامیه خانگی، شیرینی مناسب سفره افطار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بامیه خانگی، شیرینی مناسب سفره افطار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید