طرز تهیه و دستور پخت پای سیب فرانسوی؛ یک دسر لذیذ

به گزارش وبلاگ رشد آرمان، در بین کیک ها، کیک پای سیب از آن هایی است که هواداران فراوان و طعمی به یاد ماندنی دارد. این کیک را می توانیم برای مهمانان هم حاضر نموده و با چای یا دیگر نوشیدنی های گرم سرو کنیم.

طرز تهیه و دستور پخت پای سیب فرانسوی؛ یک دسر لذیذ

کیک پای سیب در همه قنادی های پیدا می گردد؛ ایرنا زندگی به شما توصیه می نماید خودتان درست کنید؛ زیرا شکر کیک قابل کنترل و تازه تر از کیک های شیرینی فروشی است، می توانید جوری بپزید که دل تان را نزند.

در بین کیک ها، کیک پای سیب از آن هایی است که هواداران فراوان و طعمی به یاد ماندنی دارد. این کیک را می توانیم برای مهمانان هم حاضر نموده و با چای یا دیگر نوشیدنی های گرم سرو کنیم.

  • سیب سبز 500 گرم یا بیشتر٬ پوست کنده شده و خرد شده
  • نصف لیمو ترش
  • یک پیمانه و 2 قاشق غذاخوری آرد
  • 1 پیمانه شکر
  • بکینگ پودر قاشق غذاخوری2
  • نمک کمی
  • 1 پیمانه روغن مایع
  • 1 پیمانه شیر پرچرب
  • تخم مرغ بزرگ و 2 عدد زرده تخم مرغعدد1،
  • 1 قاشق غذاخوری وانیل
  • پودر قند برای تزیئن

1. فر را به حرارت 175 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

2. قالب کمربندی را با اسپری چرب کنید و داخل یک سینی بزارید.

3. سیب های خرد شده را در یک ظرفی که مناسب ماکروویو باشه بریزید٬ و آب لیمو ترش را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه در ماکروویو بگذارید.

4. در یک کاسه میانه 1 پیمانه آرد٬ یک پیمانه شکر، بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و با همزن هم بزنید.

5. در یک کاسه بزرگ 1 پیمانه شیر٬ 1 پیمانه روغن و 1 عدد تخم مرغ را با همزن مخلوط کنید، مخلوط آرد را کم کم به مایع شیر اضافه کنید و هم بزنید تا آرد و شکر کاملا جذب شوند.

6. یک پیمانه از این مایع را کنار بگذارید.

7. زرده تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید.

8. سیب های ماکروویو شده را به آرامی به مایع اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.

9. مایع مخلوط با سیب را در قالب ریخته٬ روی مایع را با لیسک صاف کنید.

10. حالا آن پیمانه کنار کذاشته شده را با 2 قاشق غذاخوری آرد مخلوط کنید و روی مایع سیب بریزید.

11. در نهایت یک قاشق غذا خوری شکر را روی مایع بپاشید و در فر بگذارید و اجازه دهید به مدت 1 ساعت و پانزده دقیقه بپزد یا تا زمانیکه وسط کیک کاملا سفت شده باشد و روی کیک طلایی.

12. بعد از پخت بگذارید کیک به مدت 5 دقیقه سرد گردد و بعد با کاردک نازکی دوره کیک را از قالب جدا نموده و کنار گذاشته تا به مدت 2 یا 3 ساعت کیک سرد گردد.

13. قبل از سرو کردن روی کیک را پودر قند بپاشید.

منبع: ایرنا

منبع: فرادید

به "طرز تهیه و دستور پخت پای سیب فرانسوی؛ یک دسر لذیذ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه و دستور پخت پای سیب فرانسوی؛ یک دسر لذیذ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید