چی بپزم؟ ، 6 دستور غذایی ساده و خوشمزه با نخود

به گزارش وبلاگ رشد آرمان، نخود را می توان به شکل های مختلف تهیه کرد و در رژیم غذایی گنجاند. در ادامه این مطلب به 6 دستور آشپزی که از نخود استفاده می گردد، اشاره خواهیم کرد.

چی بپزم؟ ، 6 دستور غذایی ساده و خوشمزه با نخود

به گزارش وبلاگ رشد آرمان، نخود یکی از مواد غذایی سرشار از پروتئین و فیبر است و به علت کالری نسبتا پایین و احساس سیرکنندگی در رژیم های لاغری توصیه می گردد. نخود را می توان به شکل های مختلف تهیه کرد و در رژیم غذایی گنجاند. در ادامه این مطلب به 6 دستور آشپزی که از نخود استفاده می گردد، اشاره خواهیم کرد که به ترتیب عبارتند از:

1. چیپس نخود

1 لیوان نخود را چند ساعت خیس کنید و سپس روی پارچه بریزید تا آب اضافی آن کاملا گرفته گردد. 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون، یک قاشق سوپخوری نشاسته ذرت، 2 حبه سیر رنده شده، 2 قاشق چایخوری پودر پاپریکا و کمی نمک را با نخودها مخلوط نموده و در سینی فر بریزید. سینی را 25 تا 30 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد بگذارید. این چیپس را می توان به شکل میان وعده یا همراه سالاد میل کرد.

2. سالاد ارزن و نخود

250 گرم ارزن را با آب و کمی نمک بپزید. سپس آبکش نموده و بگذارید کاملا خنک گردد. 2 عدد پیاز خرد شده، مقداری گشنیز خرد شده و 2 قاشق سوپخوری جوانه گندم یا دیگر حبوبات را با ارزن پخته مخلوط کنید و در نهایت 100 گرم نخود پخته به این مخلوط اضافه کنید. در مرحله آخر، کمی نمک و فلفل به مخلوط بزنید و سالاد را سرد سرو کنید.

3. پوره زردک و نخود

یک عدد پیاز را خلال کنید و با روغن کمی حرارت دهید. 3 عدد زردک را پوست گرفته و حلقه کنید و در تابه بریزید تا همراه پیاز طلایی شوند. 200 گرم نخود پخته را اضافه کنید، کمی نمک بزنید و بگذارید 20 دقیقه بجوشد تا تکه های زردک کاملا پخته گردد سپس از روی حرارت بردارید و یک فنجان خامه به مخلوط اضافه نموده و در غذاساز بریزید. زمانی که پوره آماده شد با کمی فلفل و سبزی معطر پوره را تزئین کنید.

4. تبوله کینوآ و نخود

200 گرم کینوآ را با 2 برابر آب بپزید سپس آبکش نموده و بگذارید تا خنک گردد. دانه های کینوآ را با یک لیوان نخود پخته، مقداری گشنیز خرد شده، یک عدد پیاز قرمز خرد شده و 1 فنجان کوچک دانه های انار مخلوط کنید. روی سالاد، 3 قاشق سوپخوری روغن زیتون، آب 1 لیموترش و کمی نمک و فلفل بزنید و سالاد را سرو کنید.

5. حمص صورتی

یک پیمانه نخود پخته را با 250 گرم چغندر پخته در غذاساز مخلوط کنید تا پوره گردد. 2 قاشق سوپخوری پودر کنجد، 2 قاشق سوپخوری آبلیمو، 2 قاشق چایخوری پودر زیره، 1 حبه سیر رنده شده و کمی نمک و فلفل به این مخلوط اضافه کنید. در کنار حمص نیز می توانید نان تست یا پیتا بگذارید.

6. کوکو نخود

یک پیمانه نخود پخته را با یک پیمانه عدس پخته، 2/1 پیمانه جوپرک، یک عدد پیاز رنده شده، 2 حبه سیر، مقداری جعفری خرد شده، 1 تخم مرغ درشت، کمی نمک، پاپریکا و پودر زیره در غذاساز بریزید تا کاملا نرم شوند. مقداری روغن در تابه گرم کنید و از مایه به مقدار توپک های کوچک برداشته و صاف کنید و در تابه بگذارید. زمانی که یک طرف کوکو طلایی شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی گردد. این کوکوها را با گوجه فرنگی و انواع سبزیجات می توانید سرو کنید.

منبع: سلامت

منبع: همشهری آنلاین

به "چی بپزم؟ ، 6 دستور غذایی ساده و خوشمزه با نخود" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چی بپزم؟ ، 6 دستور غذایی ساده و خوشمزه با نخود"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید