طرز تهیه سالاد سزار با مرغ گریل شده

به گزارش وبلاگ رشد آرمان، اگر در جست وجوی یک سالاد معروف و شناخته شده در دنیا هستید، پیشنهاد می کنیم با طرز تهیه سالاد سزار با مرغ آشنا شوید. این سالاد، مواد اولیه و طرز تهیه بسیار ساده ای دارد؛ اما نکته کلیدی در طرز تهیه سالاد سزار با مرغ، توازن میان تمام مواد تشکیل دهنده و ترکیب آن ها با یکدیگر است.

طرز تهیه سالاد سزار با مرغ گریل شده

اگر توجه نموده باشید، در بسیاری از رستوران ها برای سرو سالا سزار از کاهو استفاده می نمایند، بهره مندی از کاهو در تهیه سالاد سزار با مرغ، سبب افزایش مواد معدنی همانند فولات، ویتامین C ، ویتامین K، پتاسیم، آهن و بتاکاروتن خواهد شد.

در این مطلب دو روش برای طرز تهیه سالاد سزار با مرغ آورده شده است که می توانید با استفاده از آن ها، یک وعده غذایی سالم و لذیذ برای خود خلق کنید.

روش اول؛ طرز تهیه سالاد سزار اصل برای 4 نفر

مواد لازم در طرز تهیه سالاد سزار با مرغ گریل

  • سیر 3 حبه (برای مزه دارکردن)
  • سیر 2 قاشق چای خوری (برای آماده سازی سالاد)
  • کنسرو ماهی 3 عدد (اختیاری)
  • آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
  • پوست لیمو رنده شده 1 قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • روغن زیتون 1 پیمانه (برای مزه دارکردن)
  • روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری (برای آماده سازی سالاد)
  • سینه مرغ 4 عدد (بدون استخوان و پوست)
  • کاهو 1 بوته
  • نان کروتان یا تست 2 برش ضخیم

طرز تهیه سالاد سزار ساده

جالب است بدانید که طرز تهیه سالاد سزار با مرغ که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد، نسخه اصلی و کلاسیک این سالاد است.

  1. در این طرز تهیه سالاد سزار با مرغ، ابتد باید سس سالاد را آماده کنید که برای این کار، ابتدا سیر، کنسرو ماهی، آب لیمو، پوست لیمو رنده شده، زرده تخم مرغ، نمک و فلفل را داخل مخلوط کن بریزید تا به صورت پوره درآیند و کاملا یک دست شوند.
  2. سپس در حالی که مخلوط کن همچنان روشن است، به آرامی روغن زیتون را به محتویات داخل آن اضافه کنید تا یک سس با غلظت مناسب به دست آید.
  3. پس از آماده سازی سس، به سراغ سالاد می رویم. برای این کار ابتدا گریل را روشن کنید.
  4. در یک کاسه میانه، سینه های مرغ را با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، سیر، نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس مرغ ها را داخل گریل قرار دهید و هر طرف را حدود 6 تا 7 دقیقه بپزید.
  5. در مرحله بعد، مرغ ها را خارج و 5 دقیقه صبر کنید تا استراحت نمایند؛ سپس به قطعات ضخیم برش دهید.
  6. مغز کاهوها و نان های مکعبی شده را به باقی روغن زیتون آغشته و نمک و فلفل را برای مزه دار شدنشان به آن ها اضافه کنید. پس از آن کاهوها را به مدت 4 دقیقه و تکه های نان را تا 5 دقیقه داخل فر حرارت دهید تا سوخاری و ترد شوند و کمی حالت سوختگی به خود گیرند.
  7. کاهوهای کبابی شده را داخل یک ظرف قرار دهید و برای مرحله آخر در طرز تهیه سالاد سزار با مرغ، سالاد را با پنیر پارمزان، پوست لیمو رنده شده و پیازچه تزئین کنید.
  • مدت زمان تهیه سالاد سزار اصل: 30 دقیقه

روش دوم؛ طرز تهیه سالاد سزار رستورانی

مواد لازم در طرز تهیه سالاد سزار با مرغ برای 4 نفر

  • سینه مرغ 1 عدد (بدون استخوان و پوست)
  • کاهو 1 بوته
  • روغن زیتون ¼ پیمانه
  • نان باگت یا تست
  • لیموترش تازه 1 عدد
  • گوجه گیلاسی برای تزئین
  • سرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوری (برای سس)
  • سیر 2 حبه (برای سس)
  • پنیر پارمزان 3 قاشق غذاخوری (برای سس)
  • تخم مرغ 2 عدد (برای سس)
  • نمک و فلفل به مقدار لازم (برای سس)

مواد لازم در طرز تهیه سالاد سزار با مرغ

اگر برای آماده سازی سالاد سزار، درجست وجوی روشی آسان تر هستید، طرز تهیه سالاد سزار با مرغ که در ادامه به آن می پردازیم، روشی ساده و معمول است که اغلب در رستوران ها و کافه ها مورد استفاده قرار می گیرد.

  1. در ابتدای این دستور تهیه، برای آماده سازی سس، تخم مرغ ها را به مدت 2 دقیقه آب پز کنید. دقت داشته باشید که تخم مرغ ها بیش از حد سفت نشوند.
  2. روغن زیتون، زرده تخم مرغ، پنیر و سیر خرد شده را داخل یک کاسه میانه بریزید و مواد را به مدت 4 دقیقه هم بزنید.
  3. پس از آن که رنگ مواد داخل کاسه به سفید تغییر رنگ داد، ادویه ها و سرکه بالزامیک را اضافه کنید و به مدت 2 الی 3 دقیقه آن را هم بزنید. در انتها، سس را به مدت 3 ساعت در یخچال استراحت دهید.
  4. در ادامه این طرز تهیه سالاد سزار با مرغ، به سراغ آماده سازی سالاد می رویم که برای این کار، نان تست یا باگت را به صورت مکعبی برش بزنید و کمی آن ها را به سیر خرد شده و روغن زیتون آغشته کنید. برش های نان را برای 5 تا 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا برشته و سوخاری شوند.
  5. پس از آن، سینه های مرغ را با روغن زیتون و سیر، مزه دار کنید و کنار بگذارید تا مواد به خوبی جذب گوشت شوند.
  6. مرغ ها را با دمای بالا داخل تابه حرارت دهید تا سفت نشوند؛ سپس مرغ ها را به صورت تکه های میانه برش بزنید.
  7. یک کاسه مناسب را انتخاب و کاهوها را در مقدار های میانه داخل آن خرد کنید. سپس، تکه های نان را به مرغ اضافه و با هم مخلوط کنید.
  8. در انتها، گوجه های گیلاسی، سس سالاد و مقداری آب لیمو روی سالاد بریزید.
  • مدت زمان تهیه سالاد سزار رستورانی: 4 ساعت

نکات نهایی در طرز تهیه سالاد سزار با مرغ گریل

درصورت استفاده از هر دو طرز تهیه سالاد سزار با مرغ، می توانید طعمی به یادماندنی و متفاوت خلق کنید. بااین حال برای آن که به خوبی از عهده آماده سازی سالاد سزار برآیید، خوب است یک سری از نکات را رعایت کنید.

  • بهتر است حاشیه های نان را برش دهید و تنها از قسمت های سفید آن بهره ببرید.
  • علاوه بر مرغ، می توانید از تن ماهی یا میگو هم بهره ببرید.
  • درصورت غلیظی بیش از حد سس، کمی به آن آب اضافه کنید.
  • مقدار سیر را بسته به علاقه و ذائقه خودتان تغییر دهید.
  • استفاده از خیار و هویج در این طرز تهیه سالاد سزار با مرغ، توصیه نمی گردد.
  • توجه داشته باشید که یک کاهو بزرگ، می تواند برای 4 نفر سرو گردد.
منبع: اسنپ مارکت

به "طرز تهیه سالاد سزار با مرغ گریل شده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد سزار با مرغ گریل شده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید