طرز تهیه سوپ کاهو به دو روش

به گزارش وبلاگ رشد آرمان، شاید حتی فکر این هم به ذهنتان خطور نکرده باشد که می گردد از کاهو هم سوپ درست کرد. حتی بسیاری از کسانی که در زمینه پختن انواع سوپ های متنوع دستی بر آتش دارند هم احتمالاً با این نوع سوپ آشنا نیستند. شاید هنوز از خوشمزگی ته دیگ کاهو در شگفتی باشید، اما باید به شما بگوییم این سوپ علاوه بر فواید غذایی بی نظیر کاهو یک سوپ بسیار خوشمزه است.

طرز تهیه سوپ کاهو به دو روش

کاهو یکی از مفیدترین انواع سبزیجات است که به عنوان یک مسکن طبیعی هم مورداستفاده قرار می گیرد. کاهو در تصفیه خون عملکرد بسیار خوبی دارد و بعلاوه در درمان کم خونی نیز می تواند بسیار تأثیرگذار باشد. خوشبختانه طرز تهیه سوپ کاهو به هیچ وجه سخت نیست. در ادامه 2 روش پخت سوپ کاهو را برایتان شرح می دهیم.

مواد اولیه برای تهیه سوپ کاهو به روش اول

  • روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
  • پیاز 1 فنجان (خردشده)
  • سیر یک قاشق چای خوری (کوبیده شده)
  • جعفری یک قاشق غذاخوری (خردشده) و اندازهی برای تزئین
  • پیازچه یک قاشق غذاخوری (خردشده) و اندازهی برای تزئین
  • ترخون دو قاشق غذاخوری (خردشده) و اندازهی برای تزئین
  • کاهو دو عدد میانه (برگ های جداشده و شسته شده کاهو)
  • آب مرغ سه فنجان
  • خامه نصف فنجان
  • نمک نصف قاشق چای خوری
  • فلفل به اندازه لازم

مواد اولیه برای تهیه سوپ کاهو به روش دوم

  • آرد پنج قاشق غذاخوری
  • کره دو قاشق غذاخوری
  • آب مرغ دوونیم فنجان
  • شیر دوونیم فنجان
  • کاهو یک عدد
  • شکر دو قاشق غذاخوری
  • سرکه پنج قاشق غذاخوری
  • شوید دو قاشق غذاخوری (تازه و خردشده)
  • نمک به اندازه لازم

طرز تهیه سوپ کاهو به روش اول

مرحله اول

روغن زیتون را روی حرارت ملایم گرم کنید. وقتی که روغن داغ شد پیاز و سیر را اضافه کنید و حدود 4 دقیقه تفت دهید تا طلایی گردد.

مرحله دوم

جعفری، ترخون و پیازچه را اضافه کنید و سپس کاهو را هم به ترکیب اضافه کنید. حدود 3 دقیقه تفت دهید تا کاهو پژمرده گردد.

مرحله سوم

آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید حدود 20 دقیقه بدون درب روی حرارت بماند تا به حالت نیم جوش برسد.

مرحله چهارم

اجازه دهید ترکیب کمی خنک گردد از حالت نیم جوش خارج گردد، اما تا وقتی که هنوز داغ است خامه را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. نمک و فلفل را هم به ترکیب اضافه کنید و مجدداً 5 دقیقه روی شعله قرار دهید.

مرحله پنجم

سوپ شما آماده است. از پیازچه، ترخون و جعفری برای تزئین آن استفاده نموده و نوش جان کنید.

طرز تهیه سوپ کاهو به روش دوم

مرحله اول

اجازه دهید کره بر روی حرارت ملایم آب گردد، سپس چهار قاشق غذاخوری آرد را به کره اضافه کنید و بگذارید بماند تا به رنگ قهوه ای روشن دربیاید.

مرحله دوم

آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید با به درجه جوشیدن برسد. حالا یک قاشق به جامانده آرد را به ترکیب اضافه کنید و بعد از آن شیر را هم به ترکیبتان اضافه کنید. بگذارید کمی این ترکیب باهم جوش بخورد.

مرحله سوم

کاهو، سرکه، شکر و شوید را اضافه کنید. وقتی مجدداً دمای سوپ به حد جوش رسید شعله گاز را خاموش کنید.

مرحله چهارم

سوپ شما آماده است. نمک را به آن اضافه کنید، سرو کنید و با شوید تازه آن را تزئین کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه سوپ کاهو به دو روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ کاهو به دو روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید