ثبت اولین فوتی مبتلا به تب کریمه کنگو در کشور

به گزارش وبلاگ رشد آرمان، مدیرکل دامپزشکی استان یزد گفت: فرد مبتلا به تب کریمه کنگو به علت استفاده از گوشت حاصل کشتار غیرمجاز، جان خود را از دست داد.

ثبت اولین فوتی مبتلا به تب کریمه کنگو در کشور

به گزارش صداوسیما، علی فاتحی نیا با اشاره به فوت اولین مورد قطعی مبتلا به تب کریمه کنگو در استان گفت: فرد فوت شده یک شهروند عادی بود که به دلیل استفاده از گوشت حاصل کشتار غیرمجاز و پیش سرد نشده، به این بیماری مبتلا شده بود و متاسفانه فوت شد.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه عید سعید قربان در راه است، شهروندان حتما گوشت نذری را به مدت 24 ساعت در یخچال و دمای صفر تا چهار درجه نگهداری نموده و سپس به صورت کاملا پخته مورد مصرف قرار دهند.

مدیرکل دامپزشکی استان ادامه داد: تب کریمه کنگو (CCHF) یک نوع بیماری مشترک بین حیوان و انسان بوده که بیشترین دلیل ابتلای بیماران به آن، تماس با دام یا مصرف گوشت های آلوده و پیش سرد نشده حاصل از ذبح دام های غیر مجاز است که هم اکنون با توجه به اجرای سنت حسنه قربانی در روز عید سعید قربان باید مورد توجه جدی شهروندان قرار گیرد.

فاتحی نیا بر لزوم استفاده از دستکش در هنگام خرد کردن گوشت تأکید کرد و ادامه داد: تب کریمه کنگو در دام، در ظاهر قابل مشاهده نبوده، به نحوی که بدون آزمایش برای دامپزشکان نیز قابل تشخیص نیست، اما این بیماری می تواند در انسان خونریزی شدید ایجاد نموده و منجر به مرگ گردد.

وی تب، ضعف، سردرد شدید، لرز، درد شدید در ناحیه پشت، کمر و پاها، گیجی، کوفتگی و بی اشتهایی، تهوع و استفراغ بدون ارتباط با غذا خوردن، اسهال، درد شکم را از علائم بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو مطرح کرد.

مدیرکل دامپزشکی استان از شهروندان خواست در صورت تماس با دام یا گوشت و بروز چنین علائمی در اسرع وقت به مراکز درمانی مراجعه نمایند تا با آغاز سریع درمان از خونریزی به صورت داخلی و غیرقابل دید بیمار که از علل تأخیر در تشخیص و مرگ قطعی بیمار است، جلوگیری گردد.

منبع: فرارو

به "ثبت اولین فوتی مبتلا به تب کریمه کنگو در کشور" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ثبت اولین فوتی مبتلا به تب کریمه کنگو در کشور"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید