طرز تهیه سس لازانیا ؛ طرز تهیه سس بشامل به همراه فوت و فن های آماده سازی

به گزارش وبلاگ رشد آرمان، سس بشامل نوعی سس فرانسوی سفید رنگ است که از آرد، کره و شیر تهیه می گردد. آماده سازی آن بسیار راحت است و تنها ظرف مدت 10 دقیقه آماده می گردد. سس بشامل یک جایگزین عالی برای سس های خامه ای با چربی بالا است. به این ترتیب، از مقدار کالری سس کاسته شده و آن را به اصلاح رژیمی تر می نماید. از سس بشامل حتی به عنوان جایگزین سس قارچ در غذاهایی مانند: استیک مرغ، استیک گوشت و حتی سیب زمینی سرخ نموده استفاده می گردد. سس بشامل به سس لازانیا هم شناخته می گردد که علت این نام گذاری، کاربرد آن در تهیه لازانیا است. در تهیه سس لازانیا نکات ریزی وجود دارد که باعث می گردد کیفیت و مزه غذا بهتر گردد. پس در ادامه همراه ما باشید تا با طرز تهیه سس لازانیا و نکات لازم برای خوشمزه تر شدن این سس آشنا شوید.

طرز تهیه سس لازانیا ؛ طرز تهیه سس بشامل به همراه فوت و فن های آماده سازی

مواد لازم برای تهیه سس لازانیا

  • آرد سه قاشق غذاخوری
  • کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین سه قاشق غذاخوری
  • شیر کم چرب کاله خرید آنلاین دو پیمانه
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • جوز هندی (در صورت تمایل) به میزان لازم (بسیار کم)
  • پیاز کوچک رنده شده (در صورت تمایل) یک عدد

طرز تهیه سس لازانیا

مرحله اول

برای آغاز مراحل تهیه سس لازانیا، ابتدا پیاز را پوست بگیرید و با مقدار ریز رنده کنید. داخل یک قابلمه ابتدا کره را ریخته و با حرارت شعله پیازها را تفت دهید. به محض این که پیاز آغاز به نرم شدن کرد، آرد را به آن اضافه کنید. حدود یک دقیقه مواد را با هم تفت دهید. آرد را با مواد آن را خوب هم بزنید تا گلوله های آرد داخل سس باقی نماند. البته اگر هم گلوله های زیادی در سس باقی ماندند، می توانید آن را از صافی رد کنید. بعد از مدت یک دقیقه که خوب آرد را با مودتان هم زدید، شیر را به قابلمه اضافه کنید.

مرحله دوم

صبر کنید تا مواد حدود هفت تا هشت دقیقه در حرارت کم جوش بخورند و غلیظ شوند. در آخر نمک، فلفل، جوز هندی را اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید و کمی از آن بچشید تا نسبت به میزان نمک، فلفل و جوز هندی مطمئن شوید. بعد از آن که مواد با حرارت شعله خوب ترکیب شدند، زیر شعله را خاموش کنید. برای طعم دهی بهتر به این سس می توانید در آخر هنگامی که شعله را خاموش می کنید، دو قاشق خامه هم اضافه کنید. در صورت اضافه کردن خامه، احتیاج است تا باز هم مواد را هم بزنید.

فوت و فن های طرز تهیه سس لازانیا

  • در طرز تهیه سس لازانیا، توجه به غلظت سس بسیار اهمیت دارد. بنابراین، سعی کنید سس را رقیق یا بیش از حد غلیظ و سفت درست نکنید.
  • اگر با طعم پیاز در غذا مشکل دارید، می توانید آن را حذف کنید. البته در دستور تهیه سس بشامل از پوره پیاز استفاده می گردد که می توانید به عنوان جایگزین پیاز به موادتان اضافه کنید.
  • نکته مهم در طرز تهیه سس لازانیا این است که حتما از شیر سرد بهره ببرید. اضافه کردن شیر گرم به آرد، سس را خراب می نماید.
  • به غیر از نمک و فلفل می توانید از ادویه ها و طعم دهنده های بیشتری برای تهیه این سس بهره ببرید. این بستگی به ذائقه شما دارد.
  • به جای کره می توانید از روغن بهره ببرید. البته کره طعم سس لازانیا را بهتر خواهد نمود.
  • اگر با این سس قصد دارید لازانیا درست کنید، حتماً سعی کنید همزمان با آماده شدن سس، ورقه های لازانیا را هم آماده کنید. سرد شدن سس بشامل آن را غلیظ تر نموده و استفاده از آن را سخت تر می نماید.
  • سس بشامل را می توان همراه قارچ هم تهیه کرد و جایگزین بسیار خوبی به جای خامه برای سس قارچ است. در صورت استفاده از این سس، خامه از دستور حذف می گردد. برای تهیه سس بشامل با قارچ ابتدا قارچ ها را بشویید و به صورت ورقه ای خرد کنید. آن ها را داخل قابلمه بریزید و بدون این که روغنی به آن اضافه کنید، اجازه دهید تا قارچ آب انداخته و روی حرارت تبخیر گردد. باقی مراحل را مثل سس بشامل معمولی ادامه دهید. برای تهیه این سس می توانید از ادویه هایی مثل پودر سیر و آویشن هم بهره ببرید. سس بشامل با قارچ را می توانید با غذاهای فست فودی و سیب زمینی سرخ نموده سرو کنید.
  • طرز تهیه سس بشامل بسیار به طرز تهیه سس فرانسوی شباهت دارد. پیشنهاد می کنیم با طرز تهیه این سس هم آشنا شوید که یک سس خوشمزه و البته پرکاربرد در آشپزی است.
  • حالا که طرز تهیه سس لازانیا را یاد گرفته اید، اگر هنوز طرز تهیه لازانیا را بلد نیستید، پیشنهاد می کنیم دست به کار شوید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه سس لازانیا ؛ طرز تهیه سس بشامل به همراه فوت و فن های آماده سازی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس لازانیا ؛ طرز تهیه سس بشامل به همراه فوت و فن های آماده سازی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید