طرز تهیه ترشی مخلوط زرد و قرمز به 3 روش خام و پخته

به گزارش وبلاگ رشد آرمان، ترشی مخلوط از آن دسته ترشی هایی است که هر کسی به شکل مخصوص و متفاوتی آن را آماده می نماید و از همین رو تنوع زیادی دارد. بعضی در طرز تهیه ترشی مخلوط همه مواد را به صورت درشت خرد می نمایند و بعضی دیگر ترجیح می دهند تا همه مواد ترشی را خرد نمایند تا طعم ترشی مجذوب کننده تر به نظر برسد. بعضی ترشی مخلوط قرمز با رب گوجه فرنگی را می پسندند و بعضی دیگر دوست دارند ترشی مخلوط زرد رنگ و با زردچوبه درست گردد. در این مقاله از در می توانید با طرز تهیه ترشی مخلوط به چند روش مختلف آشنا شوید.

طرز تهیه ترشی مخلوط زرد و قرمز به 3 روش خام و پخته

طرز تهیه ترشی مخلوط زرد رنگ به روش بازاری

مدت زمان آماده سازی ترشی مخلوط زرد: 40 دقیقه

  • گل کلم: 1/5 کیلوگرم
  • کلم برگ: 0/5 کیلوگرم
  • سبزی معطر: 0/5 کیلوگرم
  • فلفل دلمه ای میانه: 3 عدد
  • کرفس خرد شده: 0/5 کیلوگرم
  • لوبیا سبز خرد شده: 250 گرم
  • هویج خرد شده: 0/5 کیلوگرم
  • سیر: 2 بوته
  • فلفل سبز تند: 3 تا 4 عدد
  • بادمجان: 1 کیلوگرم
  • پیاز ریز: 0/5 کیلوگرم
  • موسیر: 100 گرم
  • سیب زمینی ترشی: 0/5 کیلوگرم
  • نعنا خشک: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم
  • زردچوبه: 1 قاشق غذاخوری
  • ادویه ترشی: 2 قاشق غذاخوری
  • سرکه: به میزان لازم
  • پودر گلپر: 100 گرم
  • تخم گشنیز: 50 گرم
  • پودر زیره سبز: 500 گرم
  • جوز رنده شده: 2 عدد
  • دارچین: 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه: 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل سبز: 1 قاشق غذاخوری
  • پودر رازیانه: 50 گرم

مراحل طرز تهیه ترشی مخلوط زرد رنگ فوری

در بسیاری از فروشگاه ها و رستوران ها ترشی مخلوط زرد رنگ و همراه با زردچوبه آماده می نمایند. در ادامه این بخش می توانید با مراحل طرز تهیه ترشی مخلوط بازاری زرد رنگ آشنا شوید.

مرحله اول؛ خرد کردن سبزیجات ترشی مخلوط

در اولین مرحله از طرز تهیه ترشی مخلوط بازاری زرد باید همه سبزیجات را بشویید و خشک کنید. سپس سبزیجات را در میزان میانه خرد کنید و داخل یک ظرف با هم مخلوط نمایید.

مرحله دوم؛ خشک کردن سبزیجات ترشی

بعد از این که سبزیجات را شستید و خرد کردید، آن ها را روی دستمال تمیز پهن کنید و اجازه دهید برای چند دقیقه کاملاً خشک شوند. این کار از کپک زدن و خراب شدن ترشی جلوگیری می نماید.

مرحله سوم؛ جوشاندن بادمجان در سرکه

در این مرحله از طرز تهیه ترشی مخلوط باید بادمجان ها را خرد کنید. سپس میزانی سرکه داخل قابلمه بریزید و بادمجان ها را به آن اضافه کنید. اجازه دهید بادمجان ها برای چند دقیقه بجوشند، سپس بادمجان ها را از سرکه خارج کنید و در آبکش بریزید. یک قابلمه یا جسم سنگین روی بادمجان ها قرار دهید تا برای چند ساعت آب اضافی شان خارج گردد و کاملاً خشک شوند.

مرحله چهارم؛ آماده کردن موسیر

در این مرحله از طرز تهیه ترشی مخلوط باید موسیرها را برای 24 ساعت در آب بخیسانید و در این فرصت چندین بار آب موسیرها را عوض کنید تا تلخی آن ها کاملاً رفع گردد. سپس موسیرها را آبکش کنید و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا خشک شوند.

مرحله پنجم؛ آماده کردن ترشی مخلوط زرد

در این مرحله از طرز تهیه ترشی مخلوط زرد باید مواد ترشی را داخل شیشه های مورد نظرتان بریزید و سپس ادویه ها، طعم دهنده ها، سبزیجات و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و شیشه ترشی را با سرکه پر کنید.

ترشی را برای چند روز در بیرون از یخچال قرار دهید و بعد از 3 روز داخل یخچال بگذارید. معمولاً ترشی مخلوط بعد از حدود 1 هفته تا 10 روز آماده است و می توانید آن را مصرف کنید.

طرز تهیه ترشی مخلوط قرمز با رب گوجه فرنگی

مدت زمان آماده سازی ترشی مخلوط پخته: 45 دقیقه

مواد لازم برای تهیه ترشی مخلوط قرمز مشهدی

  • گوجه فرنگی: 6 کیلوگرم
  • کرفس: 1 دسته
  • هویج: 1 کیلوگرم
  • گل کلم: 2 عدد میانه
  • سیر: 200 گرم
  • فلفل تند: 200 گرم
  • سرکه: 6 لیوان فرانسوی دسته دار
  • نمک: 1 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

مراحل طرز تهیه ترشی مخلوط قرمز

ترشی مخلوط قرمز یا همان ترشی گوجه مشهدی یکی از خوشمزه ترین انواع ترشی مخلوط است که به طعم بسیار متفاوتی با ترشی مخلوط های دیگر دارد و بسیار پرطرفدار است. در ادامه می توانید با مراحل درست کردن ترشی مخلوط قرمز با گوجه فرنگی آشنا شوید. برای مطالعه طرز تهیه ترشی مخلوط قرمز یا روی لینک مطلب کلیک کنید.

طرز تهیه ترشی مخلوط پخته

مواد لازم برای تهیه ترشی مخلوط پخته

  • گل کلم: 2 کیلوگرم
  • خیار سبز: 1 کیلوگرم
  • هویج: 2 کیلوگرم
  • بادمجان: 1 کیلوگرم
  • فلفل دلمه ای: 1 کیلوگرم
  • کرفس: 1 کیلوگرم
  • سرکه: به میزان لازم
  • سیر: 3 بوته
  • موسیر: 3 بوته
  • فلفل قرمز: 5 عدد
  • نمک: به میزان لازم

مراحل طرز تهیه ترشی مخلوط پخته شده

ترشی مخلوط پخته شده یکی از خوش طعم ترین انواع ترشی مخلوط بازاری است که می توانید درست بعد از آماده شدن ترشی آن را میل کنید و از طعم آن لذت ببرید. در ادامه می توانید با مراحل درست کردن ترشی مخلوط پخته شده آشنا شوید.

مرحله اول؛ آماده کردن مواد ترشی

در اولین مرحله از طرز تهیه ترشی مخلوط پخته باید همه سبزیجات را خرد کنید و در آبکش بریزید تا آب اضافه آن ها خارج شوند.

مرحله دوم؛ پختن سبزیجات

در این مرحله همه سبزیجات ترشی به جز گل کلم را در آب بریزید و برای چند دقیقه بپزید. سبزیجات باید تنها به میزان ای پخته شوند که کمی نرم شوند.

مرحله سوم؛ آماده کردن ترشی مخلوط

بعد از پختن سبزیجات باید آن ها را همراه با فلفل و موسیر، سیر و نمک ترکیب کنید و در یک شیشه بریزید. سپس شیشه را با سرکه پر کنید و ترشی را برای یک روز در یخچال قرار دهید تا خنک گردد. حال می توانید این ترشی را میل کنید.

نکات و فوت و فن های طرز تهیه ترشی مخلوط

*برای تهیه ترشی مخلوط می توانید از هر نوع سبزیجات و ادویه ای که دوست دارید به سلیقه خودتان بهره ببرید.

*اضافه کردن به ترشی مخلوط عطر فوق العاده ای می بخشد.

*برای تهیه ترشی مخلوط حتماً را در ترکیب آب و سرکه و نمک قرار دهید و آن را خوب بشویید.

*برای تهیه ترشی مخلوط بهتر است از پیاز ریز بهره ببرید، اما در صورتی که به پیاز ریز دسترسی ندارید، می توانید از پیاز خرد شده نیز در ترشی بهره ببرید.

*بعضی افراد برای تهیه ترشی مخلوط از استفاده می نمایند.

*برای خوش عطر شدن ترشی مخلوط می توانید از سبزی هایی مثل ترخون، مرزه و بهره ببرید.

*به منظور درست کردن ترشی مخلوط بهتر است از سرکه خانگی و طبیعی بهره ببرید. پیشنهاد می گردد قبل از استفاده از سرکه طبیعی برای چند دقیقه آن را بجوشانید و مطمئن شوید که آب ندارد و سپس آن را به ترشی اضافه کنید.

*تا چند روز اول ممکن است سطح سرکه ترشی شما کاهش پیدا کند، در این صورت می توانید دوباره میزانی سرکه به ترشی مخلوط اضافه کنید.

*در طرز تهیه ترشی مخلوط قرمز با رب گوجه فرنگی می توانید برای خوشرنگ شدن ترشی میزانی نیز به ترشی مخلوط اضافه کنید.

*اضافه کردن میزانی ترخون، جعفری و سبز معطر به ترشی مخلوط قرمز با رب گوجه فرنگی طعم بی نظیری به آن می بخشد.

*در طرز تهیه ترشی مخلوط کرمانی باید همه سبزیجات را کاملاً ریز خرد کنید و سپس سرکه و ادویه ها را اضافه کنید.

*طرز تهیه ترشی مخلوط تبریزی شباهت زیادی به ترشی مخلوط بازاری زرد دارد، تنها در این ترشی از یک نوع سبزی خاص به نام کروز استفاده می گردد.

سوالات متداول

دلیل کپک زدن ترشی مخلوط چیست؟

ورود رطوبت و آب به ترشی موجب کپک زدن آن می گردد، بنابراین سعی کنید همه مواد ترشی را کاملاً خشک کنید و برای برداشتن ترشی نیز تنها از یک قاشق تمیز و خشک استفاده نمایید.

برای این که ترشی مخلوط کم ترش تر گردد، چه کار کنیم؟

به منظور کم ترش تر شدن ترشی مخلوط می توانید میزانی آب جوشیده به سرکه اضافه کنید و سرکه را رقیق کنید.

طرز تهیه ترشی مخلوط فوری چگونه است؟

برای درست کردن ترشی مخلوط فوری می توانید سبزیجات را خرد کنید و برای چند دقیقه در آب بجوشانید و سپس سرکه و ادویه ها را اضافه کنید. این ترشی بعد از 1 تا 2 روز قابل استفاده است.

منبع: افق کوروش

به "طرز تهیه ترشی مخلوط زرد و قرمز به 3 روش خام و پخته" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی مخلوط زرد و قرمز به 3 روش خام و پخته"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید