طرز تهیه آش گندم

به گزارش وبلاگ رشد آرمان، آش گندم غذای سنتی استان یزد است که با انواع حبوبات و سبزی آش پخته می گردد. این آش از جمله غذاهای مفید و پرطرفدار میان خانواده های ایرانی است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه آش گندم را به شما آموزش دهیم. امیدواریم این آش خوشمزه مهمان سفره افطار امروز شما باشد.

طرز تهیه آش گندم

مواد لازم برای تهیه آش گندم

  • گوشت گوسفندی 500 گرم
  • گندم پوست کنده نصف پیمانه
  • جو پوست کنده یک سوم پیمانه
  • یک کیلوگرم سبزی آش (جعفری، تره، اسفناج، گشنیز)
  • لوبیا سفید، لوبیا قرمز، نخود، ماش، لوبیا چیتی و چشم بلبلی یک سوم پیمانه
  • ادویه به اندازه لازم
  • سیرداغ و نعناع داغ سه قاشق غذاخوری
  • پیازداغ پنج قاشق غذاخوری
  • کشک به اندازه لازم

طرز تهیه آش گندم

مرحله اول

حبوبات را از شب قبل خیس کنید سپس گندم و جو را پاک نموده و خوب بشویید. حبوبات ، گندم و جو را با اندازهی آب در قابلمه ای مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا حبوبات و گندم پخته شوند.

مرحله دوم

گوشت را در یک قابلمه به صورت جداگانه بپزید. بعد از این که گوشت پخته شد، آن را کنار بگذارید تا خنک گردد سپس گوشت را ریش ریش کنید.

مرحله سوم

بعد از پخته شدن حبوبات و گندم، سبزی خرد شده آش را همراه گوشت و نمک و فلفل به آش اضافه کنید. سپس اندازهی سیرداغ و پیازداغ آماده نموده و به آش اضافه کنید. در تهیه سیرداغ و پیازداغ، از اندازهی زردچوبه و فلفل نیز بهره ببرید و حرارت را ملایم نموده و منتظر بمانید تا آش به آرامی جا بیفتد.

مرحله چهارم

برای تهیه نعناع داغ نیز، ابتدا نعناع را در کمی آب خیس نموده سپس آب اضافی نعناع را بگیرید و نعناع را در روغن تفت دهید.

مرحله پنجم

بعد از این که آش کامل پخت، اندازهی نعناع داغ و کشک به آن اضافه کنید. آش را در ظرفی مناسب سرو نموده با سیرداغ، نعنا داغ و اندازهی کشک تزیین نموده و نوش جان کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه آش گندم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش گندم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید