تند و تیزترین مقصد ایران کجاست؟
به گزارش وبلاگ رشد آرمان، شما هم از دسته افرادی هستید که عاشق خوراکی های تند هستید یا اصلا دل خوردن تندی را ندارید ! اگر شیفته طعم فلفل هستید، خوب است تند و تیزترین مقصد گردشگری ایران را بشناسید!

وبلاگ رشد آرمان : در داورزن روستایی وجود دارد که به تندترین روستای ایران مشهور است.
داورزن در غربی ترین نقطه خراسان رضوی واقع شده است که همه آن را به فلفل های تند و آتشینی که دارد می شناسند؛ می گویند بیش از 200 سال است کشاورزان این منطقه نسل به نسل فلفل قرمز بومی منطقه را می کارند.
شرایط آب و هوایی و اقلیمی داورزن آن را مستعد فراوری فلفل تندی نموده که حتی هندی ها هم خواستار آن هستند؛ این شهرستان به مرکز فلفل ایران نیز معروفیت دارد.بعلاوه در داورزن روستایی به نام بیزه وجود دارد؛ این روستا یکی از بزرگ ترین منابع فراوری فلفل کل ایران و اولین صادر کننده فلفل به هند است. ساکنان بنادر جنوبی کشور تندترین خوراکی های ایران را می خورند خوراکی های لذیذ آنها سرشار از عطر ادویه جات و تا دلتان بخواهد تند و تیز است. اما خاصیت فلفل چیست؟
منبع ویتامین c
فلفل از منابع ویتامین C و کاروتن ها محسوب می گردد. در 100 گرم فلفل دلمه ای قرمز یا سبز و فلفل معمولی خام به ترتیب 140، 120 و 120 میلی گرم ویتامین C وجود دارد.فلفل به علت داشتن مقایر زیادی ویتامین C ، یکی از داروهای خوب سرماخوردگی است به طوری که مصرف منظم آن در برنامه غذایی، شدت و طول مدت سرماخوردگی را کاهش می دهد.خوردن 50 گرم فلفل دلمه ای (یک سوم از یک فلفل میانه) می تواند تمام احتیاج یک فرد بزرگ سال به ویتامین C را رفع کند.
بهبود روماتیسم و آرتروز
مقادیر بالای کاپسیسین موجود در فلفل باعث کاهش التهاب در بدن می گردد و درد ناشی از روماتیسم و آرتروز را کاهش می دهد. برای کاهش درد حتی می توانید فلفل را به صورت موضعی روی عضلات بمالید.بعلاوه تحقیقات نشان داده است که کاپسیسین به درمان درد عضلانی و دردهای ناشی از سیاتیک و پوکی استخوان یاری می نماید.
تنظیم انسولین
کاپسیسین موجود در ف لفل هندی، با تنظیم سطح انسولین خون به کاهش قند خون افراد مبتلا به دیابت نوع 2 یاری می نماید وبعلاوه برای کاهش کلسترول خون افراد دیابتی مفید است.فلفل هندی خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهد.
ضد سرطان
از فلفل می توان در درمان سرطان و حتی پیشگیری از ابتلا به این بیماری استفاده کرد. فلفل، به عنوان یک ترکیب ضد سمی عمل می نماید و مانع از فعالیت ترکیبات سرطان زا در بدن می گردد و از تشکیل تومورهای بدخیم در بدن جلوگیری می نماید.
برای همین است که بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی در کشورهایی که به طور سنتی مصرف فلفل بالاست(مثل هندوستان)، مقدار مرگ و میر به علت ابتلا به سرطان به طور چشم گیری پایین تر است.
لاغری
فلفل دلمه ای یکی از کم کالری ترین سبزی ها و یکی از برترین مواد غذایی برای لاغر شدن است. هر 100 گرم آن، تنها 15 کالری انرژی دارد. این سبزی فیبر زیادی دارد و در هر 100 گرم آن، 2 گرم فیبر یافت می گردد ضمن این که با خوردن فلفل متابولیسم بدن خود را بالا خواهید برد.
منبع: توریسم آنلاین