روش درست نگهداری از آبلیمو و آبغوره در خانه
به گزارش وبلاگ رشد آرمان، یکی از مواد غذایی که اگر به درستی نگهداری نشود، خیلی زود کپک می زند، آبلیمو و آبغوره است. برای پیشگیری از کپک زدن آبلیمو و آبغوره ضروری است نکات مهمی را که در ادامه به شما می گوییم رعایت کنید.

به گزارش همشهری، یکی از مواد غذایی که خیلی زود کپک می زند، آبلیمو و آبغوره است. اگر آبغوره و آبلیمو کپک بزند غیر قابل استفاده می گردد و همانطور که می دانیم مصرف کپک برای سلامت بدن مضر است. برای پیشگیری از کپک زدن آبلیمو و آبغوره ضروری است نکات مهم زیر را رعایت کنید.
بهتر است برای نگهداری آبلیمو و آبغوره از بطری های شیشه ای با رنگ تیره که نور را از خود عبور نمی دهند بهره ببرید؛ زیرا بطری های پلاستیکی به دلیل فعل و انفعالات آبلیمو و آبغوره با دیواره پلاستیکی مواد سمی و سرطان زا فراوری می نمایند.
ترفند جلوگیری از کپک زدن آبلیمو و آبغوره
برای جلوگیری از کپک زدن آبلیمو و آبغوره، شیشه ای را که می خواهید داخلش این مواد را بریزید قبل از مصرف در آب بجوشانید و بگذارید خوب خشک شوند؛ زیرا این کار سبب از بین رفتن آنزیم و باکتری های داخل آن می گردد و به قارچ ها امکان رشد نمی دهد.
بهتر است آبلیمو و آبغوره را داخل شیشه تمیز بریزید و به اندازه خیلی کم لبه شیشه را خالی بگذارید و سپس درپوشی روی آن بگذارید تا اکسیژن به داخل آن راه نیابد و کپک ها امکان رشد نداشته باشند.
منبع: فرارو