روستای ورود ممنوع واریان !

به گزارش وبلاگ رشد آرمان، روستای واریان حتی مغازه هم ندارد و ورود به روستا برای افراد معمولی ممنوع میباشد و تنها راه ورود به روستا این است که اهل روستا باشید و یا یکی از اهالی روستا را بشناسید (البته برای بازدید از روستا مجوز هم میتوانید بگیرید)احتمالا یکی از دلایل این ممنوعیت این است که طبیعت زیبای واریان بکر و دست نخورده باقی بماند.

روستای ورود ممنوع واریان !

وبلاگ رشد آرمان: واریان یکی از روستای آبی در ایران است که تنها راه ورود به روستا به وسیله قایق است.هیچ وسیله نقلیه و موتور و حتی دوچرخه هم در روستا وجود ندارد.حیاط خانه ها در اینجا با هم مشترک است و هیچ حصاری بین آنها نیست. روستای واریان حتی مغازه هم ندارد و ورود به روستا برای افراد معمولی ممنوع میباشد و تنها راه ورود به روستا این است که اهل روستا باشید و یا یکی از اهالی روستا را بشناسید (البته برای بازدید از روستا مجوز هم میتوانید بگیرید)احتمالا یکی از دلایل این ممنوعیت این است که طبیعت زیبای واریان بکر و دست نخورده باقی بماند.

در نزدیکی تهران و در بخش شرقی سد امیرکبیر یا همان سد کرج، روستایی دنج و زیبا واقع شده است که واریان نام دارد. این روستا که در دهستان آدران بخش آسارا شهرستان کرج قرار گرفته، فقط از یک راه ارتباطی برخوردار می باشد. برای رفتن به روستای واریان باید از قایق استفاده نمود زیرا هیچ جاده و مسیری از خشکی برای رفت و آمد به آن وجود ندارد. از آنجایی که هیچ خودرویی در دهکده واریان رفت و آمد نمی کند، این روستا محیطی کاملا آرام و هوایی بسیار پاک دارد.

دهکده واریان کرج یکی از خاص ترین روستاهای ایران است که لقب تنها روستای آبی ایران را به خود اختصاص داده است. تصور کنید وارد دهکده ای می شوید که هیچ خودرویی در آن وجود ندارد و می توانید در محیطی آرامش بخش با هوایی پاک قدم بزنید و از منظره ها و زیبایی های بسیار لذت ببرید.

اگر ساکن تهران هستید یا قصد سفر به مرکز را دارید، می توانید دهکده واریان کرج را به عنوان مقصدی یکروزه برای طبیعتگردی انتخاب نمایید. تنها راه دسترسی به این روستا به وسیله قایق و دریاچه پشت سد کرج می باشد، از این رو در سال های اخیر بسیار مورد توجه گردشگران و طبیعتگردان قرار گرفته است.

دهکده واریان به علت نزدیکی به کرج و تهران مقصدی عالی برای سفری یکروزه محسوب می شود و می تواند خاطره ای فراموش نشدنی برای علاقمندان به طبیعت و گردشگران رقم بزند. مردم واریان به زبان تاتی سخن می گویند و شغل آنها زراعت، گله داری، کرباس بافی، زنبورداری و گیوه بافی است. در گذشته دامداری و گله داری نیز از شغل های اصلی مردم واریان به شمار می رفت اما به مرور زمان و در اثر سختی رفت و آمد بسیاری از مردم این منطقه به کرج و تهران کوچ نمودند. به خاطر همین مهاجرت در حال حاضر افراد کمی (15 خانوار، 40 نفر) در این روستا زندگی می کنند.

دهکده واریان در گذشته و قبل از احداث سد کرج (سال 1334) یک روستای مرکزی محسوب می شد که جمعیت زیادی داشت. در آن موقع واریان به خاطر دسترسی به وسیله ماشین به مانند یک شهر بوده و همه چیز در آن یافت می شد. با احداث سد امیرکبیر بخشی بزرگی از روستا به زیر آب رفت و اهالی به منطقه ها بالاتر کوچ کردند. از آن موقع به بعد تنها مسیر دسترسی به واریان فقط به وسیله قایق بود.

از زمان احداث سد کم کم بیشتر اهالی واریان از این روستا خارج شدند و برای زندگی شهرهای اطراف را انتخاب نمودند. در حال حاضر این روستا به عنوان یک منطقه ییلاقی شناخته می شود و بیشتر برای تعطیلات مورد استفاده قرار می گیرد. البته همانطور که گفته شد تعدادی از ساکنین قدیمی در واریان به جای مانده اند اما تعدادشان بسیار اندک است.

دهکده واریان کرج به علت مسیر ارتباطی خاصی که دارد جزو منطقه ها بکر کشور محسوب می شود. از این رو برای ورود به آن و بازدید از منطقه باید شرایط خاصی داشته باشید و مجوزهای لازم را تهیه کنید. برای رفتن برای رفتن به روستای واریان باید یکی از موارد زیر شامل حال شما شود:

1- مهمان یکی از اهالی و ساکنین واریان باشید.

2- خانه ای در واریان داشته باشید.

3- با هماهنگی قبلی، مجوز ورود دریافت کنید.

به خاطر سختگیری های صورت گرفته و رفت و آمد کم و کنترل شده، روستای واریان بسیار بکر، پاکیزه و آرام است. برای اقامت در این روستا حتما باید اقوام یا آشنایانی داشته باشید زیرا نمی توانید از خانه ها و ویلاهای روستا برای اقامت استفاده نمایید. افرادی که دوست دارند از این روستای خاص و زیبا بازدید کنند اما هیچ آشنایی در این منطقه ندارند، می توانند به وسیله تورهای گردشگری مجوز ورود را دریافت کنند.

آب و هوای مطبوع، منظره ها چشم نواز، طبیعت بکر و دست نخورده و پوشش گیاهی اطراف این دریاچه باعث شده اند این منطقه به یکی از جذابترین و محبوبترین اماکن طبیعتگردی و گردشگری اطراف تهران به شمار رود.

این روستا به خاطر قرارگیری در منطقه ای کوهستانی دارای آب و هوایی سرد می باشد. از این رو بازدید از واریان در شش ماه دوم سال و مخصوصا زمستان به خاطر بارش برف و هوای سرد سخت بوده و مناسب همه افراد نمی باشد. برترین زمان سفر به دهکده واریان فصل بهار و تابستان است. در بهار با آب شدن برف ها، رودخانه ها و آبشارهای فصلی ظاهر می شوند و منظره ها فوق العاده ای به علت پوشش گیاهی سرسبز و دشت های گل به وجود می آیند.

بعلاوه در بهار و تابستان آب و هوای واریان بسیار دلپذیر و مطبوع بوده و از آنجایی که هیچگونه خودرویی در آنجا رفت و آمد ندارد، خبری از آلودگی نیست. پاییز هم زیبایی های خاص خودش را داشته و فضای واریان با درختان بسیاری که دارد رنگین و چشم نواز می شود.

منبع: توریسم آنلاین

به "روستای ورود ممنوع واریان !" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روستای ورود ممنوع واریان !"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید